Zocht je naar een Agri Recruitment professional in België?
Wij zijn FreshRecruitment, specialist in Agri vacatures voor Bachelors en Masters in de Agribusiness en Tuinbouw! Wij werken o.a. voor Agri-bedrijven die gevestigd zijn in België. De specialisaties van onze experts ligt op het gebied van Agri recruitment, executive search en interim management voor de Agri sector.

agri recruitment

Bij FreshRecruitment staan de sollicitanten en opdrachtgevers centraal in de Agri-arbeidsmarkt. Wij gaan betrokken en deskundig te werk waardoor wij als recruitment-bureau de (Agri) kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact kunnen brengen.

Werving en selectie Agri België
Eigenaar of manager van een Agri-bedrijf in de Agribusiness en zoek je bachelors en masters om een bepaalde functie binnen jouw bedrijf in België in te vullen? FreshRecruitment is gespecialiseerd in werving en selectie. Neem daarom direct contact met ons op!

Headhunters in de Agri sector / Executive Search Agri
Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de geschikte kandidaat. Dit doen wij door deskundig en betrokken te werken.

Wij zijn het Agri Recruitment bureau van België met de focus op onderstaande diensten:

  • (Agri) Recruitment
  • Interim Solutions
  • Executive Search
  • Bedrijfsopvolging
  • Organisatie advies
  • Assessments
  • Coaching

Staat er een dienst niet bij die u kan helpen de geschikte kandidaat te vinden in de Agri branche? De Agri-sector en arbeidsmarkt beweegt continue, daarom leveren wij als Agri Recruitment bureau in België altijd maatwerk. Neem hiervoor contact op met onze experts.

Professionals in Agri

De recruiters van FreshRecruitment hebben jarenlange ervaring in de sector Agri. Afgelopen jaren zijn er vele vacatures succesvol afgerond (ook in België) en daarom noemen wij onszelf ook wel de professionals in Agri.

“Deskundig en betrokken. Dat is FreshRecruitment.”

Onze kracht ligt in de persoonlijke en betrokken benadering met benodigde kennis van de Agri-sector, waardoor wij de Agri talenten kunnen vinden binnen (en buiten) ons netwerk.

Het beter ‘Matchen’ van kandidaat en opdrachtgever
Als Agri Recruitment bureau kunnen wij de geschikte kandidaat voor uw bedrijf in België vinden (maar natuurlijk ook in de rest van België)!

“Binnen werving en selectie wordt nu employer branding breed erkend als cruciaal element”

Zoekt u naar experts in de Agri-sector voor uw bedrijf in de regio België die kennis van zaken hebben? Als AGRI Recruitmentbureau in de tuinbouw, akkerbouw, agro-business en agri-industrie kunt u bij ons terecht voor het zoeken naar het juiste personeel voor uw bedrijf in België.

FreshRecruitment gaat altijd uit van de beste match! Doordat wij trends in de gaten houden, met de nieuwste tools werken en de Agri-sector nauwlettend in de gaten houden hebben wij altijd de juiste data beschikbaar. Maar ook als het gaat om social media, video-solliciteren, assessmentmethodes. Het proces van Agri Recruitment gaat maar door, het wordt beter voorspelbaar waardoor wij altijd voor de beste match gaan.

Wij blijven als bedrijf altijd innoveren en blijven daarom de nieuwste trends in de gaten houden zoals bijvoorbeeld data gedreven HR, digitale transformatie, quality-of-hire, artificial intelligence en machine learning. Kijk op onze experts-pagina en vraag onze professionals in Agri om met u te sparren.

Het is belangrijk om als bedrijf enerzijds data-gedreven te worden en anderzijds om de schaarse kandidaten te overtuigen binnen de Agri sector. De juiste verkoopaanpak is van belang. Hierbij moet je denken aan het overtuigen van de topkandidaten om, met het juiste aanbod, te zorgen dat ze gaan solliciteren. Het gaat erom “hoe overtuig je de kandidaat”.

Nu we tegenwoordig veel op afstand werken (Skype, Teams, Zoom) en even remote blijven werken, is het de vraag: is het slim om een standplaats in de vacature te zetten?
In plaats van HR Manager Agri – België, kun je bijvoorbeeld home based of remote toevoegen.
Nu we met COVID-19 gedwongen zijn remote werk uit te voeren komen hier ook allemaal voordelen om de hoek kijken. Denk aan minder uitstoot, minder kosten, meer geluk en kwaliteit van leven!

>> AGRI RECRUITMENT IN België <<
Vacatures AGRI België / Jobs in AGRI

Bent u op zoek naar Agri vacatures in België. Bachelors en Masters die op zoek zijn naar vacatures in de Agri-sector kunnen bij ons solliciteren.
Maar ook als u als opdrachtgever personeel zoekt in België bent u bij FreshRecruitment aan het juiste adres. Wij matchen kandidaten met opdrachtgevers!

Welke vacatures zijn er op dit moment open?
Wil je graag gaan solliciteren op een vacature in de Agri-sector / Agri business? Kijk dan bij de vacatures welke er op dit moment open staan. Wil je graag solliciteren op een vacature in België, maar staat deze er niet bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie indienen.

Houd onze vacature-pagina daarom dus in de gaten, want er komen regelmatig agri vacatures langs zoals een salesmanager, productiemanager, productontwikkelaar, QESH- of QA manager, operationeel directeur of trader.

Wie is FreshRecruitment?

Wij zijn de specialist in Agri vacatures voor Bachelors en Masters.

Misschien heeft u gezocht op Agri Recruitment. Graag laten wij u weten dat wij veel meer doen dan alleen Agri Recruitment. Naast Agri zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in Food vacatures. En goed om te weten; wij werken door heel België en Nederland.

NEEM CONTACT MET ONS OP

“Kandidaten die voorgesteld worden zijn geïnterviewd, er is een online assessment gemaakt en waar mogelijk zijn referenties al ingewonnen. De arbeidsmarkt is flexibel en dat zijn wij dus ook.

BOB VERBURG

Onze opdrachtgevers

VRAGEN OVER ONZE MANIER VAN WERKEN?

Vraag onze experts