ONZE AANPAK

OMDAT ‘T SLIMMER KAN

FAQ items aan het laden...

Persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Lees hier ons privacy statement. Jouw gegevens zullen uitsluitend in overleg besproken worden met onze opdrachtgever.

Aan de hand van de harde criteria in het functieprofiel maken onze experts een eerste selectie uit de kandidaten die interesse hebben getoond in de vacature. Deze kandidaten worden eerst telefonisch benaderd om informatie omtrent de vacature te bespreken.
Voorafgaand aan een persoonlijk gesprek wordt je uitgenodigd voor een online assessment die vóór het interview zal moeten worden gemaakt. Tijdens deze eerste gespreksronde worden belangrijke vaardigheden en gedragskenmerken, zoals die in het profiel zijn bepaald, besproken. Daarnaast worden diploma’s gecontroleerd.
Op basis van de resultaten van de eerste gespreksronde, worden enkele kandidaten uitgenodigd voor een tweede gesprek dat plaatsvindt bij de opdrachtgever.

We begeleiden het proces rond de aanstelling en nemen later contact op om te kijken hoe het gaat. Deskundig, betrokken en actueel dat is wat wij zijn.

WILT U MET ONS WERKEN?

Vraag onze experts

“Ik ben zeer tevreden met FreshRecruitment. De manier van werken en het snelle handelen. Voor de voorselectie hoefde ik niet naar de andere kant van het land te reizen, dit ging via Skype. Daarna volgde een persoonlijk gesprek”

J. DE VRIES • KANDIDAAT