Stroeve arbeidsmarkt vraagt frisse aanpak

Benieuwd naar de actie?

NEEM CONTACT OP

Vul nu uw gegevens in voor een persoonlijk Fresh aanbod.

info@freshrecruitment.com
Naam*

ONZE MANIER VAN WERKEN

2CONNECT

FAQ items aan het laden...
FreshRecruitment levert de kandidaat die u zoekt. Voor een vaste of tijdelijke aanstelling. De basis is een gedegen analyse van de vacature. Kennis, kunde en cultuur worden in kaart gebracht.
In de huidige krappe markt is het wervend in de markt zetten van uw vacature een hele uitdaging. Bij FreshRecruitment hebben we daar ons vak van gemaakt. Wij schrijven de teksten en stellen zo nodig samen met u de communicatie strategie vast. Alles met als doel binnen 4-6 weken met geschikte kandidaten te kunnen komen.
Een uitgebreide database, toegang tot verschillende netwerken en slim gebruik van sociale media maken het mogelijk om een kwalitatief goede eerste selectie te maken. Kennis op het gebied van database software, marktonderzoek en assessments wordt ingehuurd bij gespecialiseerde dienstverleners.
Wie zijn wij? Een groep zelfstandig ondernemers die succesvol zijn als intermediair binnen deze markten. We delen de passie voor mensen en zijn bovengemiddeld betrokken en energiek . Plezier in het leven klinkt door in het werk. Wij doen dit omdat we het leuk vinden en dat dragen we ook uit. De markten liggen dicht tegen de ervaring en belangstelling van onze professionals aan. Levensmiddelen industrie, Tuinbouw en Sierteelt.
Kandidaten die voorgesteld worden zijn geïnterviewd, er is een online assessment gemaakt en waar mogelijk zijn referenties al ingewonnen. Wij komen binnen 4-6 weken met de kandidaat die u zoekt, met 100% garantie op de kwaliteit.

WILT U MET ONS WERKEN?

Vraag onze experts