Bent u op zoek naar een Werving- en selectiebureau in Limburg?
Wij zijn FreshRecruitment, specialist in Food & Agri vacatures voor Bachelors en Masters! Wij werken voor bedrijven o.a. in Limburg en helpen hierbij met het werven en selecteren van de beste professionals in de food & agri sector. Onze experts zijn met name gespecialiseerd in food & agri recruitment, werving & selectie, interim management en executive search voor de food en agri sector. werving en selectie Limburg

Bij ons werving- en selectiebureau staan de opdrachtgevers en sollicitanten in de food- en agri arbeidsmarkt centraal. Wij gaan deskundig en betrokken te werk waardoor wij de kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact kunnen brengen.

Werving en selectie Food & Agri Limburg

Bent u een eigenaar of manager van een bedrijf in de food of agri industrie en zoekt u bachelors en masters om een bepaalde functie binnen uw bedrijf in Limburg in te vullen? FreshRecruitment is gespecialiseerd in werving en selectie. Neem daarom direct contact met ons op!

Headhunters in de Food & Agri sector
Bij FreshRecruitment zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de geschikte kandidaat. Dit doen wij door deskundig en betrokken te werken.

Wij zijn het wervingbureau bureau van Limburg met de focus op onderstaande diensten:

  • (Food & Agri) Recruitment
  • Executive Search
  • Interim Solutions
  • Organisatie advies
  • Bedrijfsopvolging
  • Assessments
  • Coaching

Staat er een dienst niet bij die u kan helpen de geschikte kandidaat te vinden in de Food & Agri branche? De Food & Agri sector en arbeidsmarkt beweegt continue, daarom leveren wij als werving- en selectiebureau in Limburg altijd maatwerk.

Professionals in Food

De recruiters van FreshRecruitment hebben jarenlange ervaring in de sector Food & Agri. Afgelopen jaren zijn er vele vacatures succesvol afgerond (ook in de provincie Limburg) en daarom noemen wij onszelf ook wel de professionals in Food & Agri Recruitment.

“Deskundig en betrokken. Dat is FreshRecruitment

Onze kracht ligt in de persoonlijke en betrokken benadering met benodigde kennis van de food- en agrisector, waardoor wij de Food & Agri talenten kunnen vinden binnen (en buiten) ons netwerk.

Het beter ‘Matchen’ van kandidaat en opdrachtgever
Als Werving & Selectiebureau (Recruitment) kunnen wij de geschikte kandidaat voor uw bedrijf in Limburg vinden (maar natuurlijk ook in de rest van Nederland)!

“Binnen werving en selectie wordt nu employer branding breed erkend als cruciaal element”

Zoekt u naar experts in de food en agri sector voor uw bedrijf in de regio Limburg die kennis van zaken hebben? Als Recruitmentbureau in de levensmiddelenindustrie, voedingsmiddelenindustrie en/of zuivelindustrie kunt u bij ons terecht voor het zoeken naar het juiste personeel voor uw bedrijf in Limburg.

FreshRecruitment gaat altijd uit van de beste match! Doordat wij trends in de gaten houden, met de nieuwste tools werken en de food en agri sector nauwlettend in de gaten houden hebben wij altijd de juiste data beschikbaar. Maar ook als het gaat om social media, video-solliciteren, assessmentmethodes. Het proces van Food Recruitment & Agri Recruitment gaat maar door, het wordt beter voorspelbaar waardoor wij altijd voor de beste match gaan.

Wij blijven als bedrijf altijd innoveren en blijven daarom de nieuwste trends in de gaten houden zoals bijvoorbeeld data gedreven HR, digitale transformatie, quality-of-hire, artificial intelligence en machine learning. Kijk op onze experts-pagina en vraag onze professionals in Food & Agri om met u te sparren.

Het is belangrijk om als bedrijf enerzijds data-gedreven te worden en anderzijds om de schaarse kandidaten te overtuigen binnen de food & agri sector. De juiste verkoopaanpak is van belang. Hierbij moet je denken aan het overtuigen van de topkandidaten om, met het juiste aanbod, te zorgen dat ze gaan solliciteren. Het gaat erom “hoe overtuig je de kandidaat”.

Nu we tegenwoordig veel op afstand werken (Skype, Teams, Zoom) en even remote blijven werken, is het de vraag: is het slim om een standplaats in de vacature te zetten?
In plaats van HR Manager Food – Limburg, kun je bijvoorbeeld home based of remote toevoegen.
Nu we met COVID-19 gedwongen zijn remote werk uit te voeren komen hier ook allemaal voordelen om de hoek kijken. Denk aan minder uitstoot, minder kosten, meer geluk en kwaliteit van leven!

>> FOOD & AGRI RECRUITMENT IN Limburg <<
Vacatures Food & Agri Limburg / Jobs in Food & Agri

Bent u op zoek naar Food vacatures in Limburg bij een wervingsbureau?  Bachelors en Masters die op zoek zijn naar vacatures in de food & agri sector kunnen bij FreshRecruitment solliciteren.
Maar ook als u als opdrachtgever personeel zoekt in Limburg bent u bij FreshRecruitment aan het juiste adres. Wij matchen kandidaten met opdrachtgevers!

Welke vacatures zijn er op dit moment open?
Wilt u solliciteren op een vacature in de Food-sector / Agri business? Kijk dan bij de vacatures welke er op dit moment open staan. Wilt u graag solliciteren op een vacature in Limburg, maar staat deze er niet bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie indienen.

Houd onze vacature-pagina daarom dus in de gaten, want er komen regelmatig vacatures langs zoals een nutritionist, salesmanager, productiemanager, productontwikkelaar, QESH- of QA manager, operationeel directeur of trader.

Wie is FreshRecruitment?

Wij zijn de specialist in Food vacatures voor Bachelors en Masters.

Misschien heeft u gezocht op Wervingbureau of Selectiebureau, dat is mooi, maar wij doen veel meer dan alleen werving & selectie. Wij zijn bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in Executive Search. En goed om te weten; wij werken niet allen vanuit Limburg, maar door heel Nederland en België.

NEEM CONTACT MET ONS OP

“Kandidaten die voorgesteld worden zijn geïnterviewd, er is een online assessment gemaakt en waar mogelijk zijn referenties al ingewonnen. De arbeidsmarkt is flexibel en dat zijn wij dus ook.

BOB VERBURG

Onze opdrachtgevers

VRAGEN OVER ONZE MANIER VAN WERKEN?

Vraag onze experts