Bent u op zoek naar een Food Recruitment professional in Leeuwarden?
Wij zijn FreshRecruitment, specialist in Food vacatures voor Bachelors en Masters! Wij werken o.a. voor bedrijven die gevestigd zijn in Leeuwarden. Onze experts zijn gespecialiseerd in food recruitment, interim management en executive search voor de food sector. food recruitment

Bij ons staan de opdrachtgevers en sollicitanten in de foodarbeidsmarkt centraal. Wij gaan deskundig en betrokken te werk waardoor wij de kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact kunnen brengen.

Werving en selectie food Leeuwarden
Ben je een eigenaar of manager van een bedrijf in de food / voedingsmiddelenindustrie en zoek je bachelors en masters om een bepaalde functie binnen jouw bedrijf in Leeuwarden in te vullen? FreshRecruitment is gespecialiseerd in werving en selectie. Neem daarom direct contact met ons op!

Executive Search / Headhunters in de Food sector
Bij FreshRecruitment zorgen wij ervoor dat je in contact komt met de geschikte kandidaat. Dit doen wij door deskundig en betrokken te werken.

Wij zijn het Food Recruitment bureau van Leeuwarden met de focus op onderstaande diensten:

  • (Food) Recruitment
  • Executive Search
  • Interim Solutions
  • Organisatie advies
  • Bedrijfsopvolging
  • Assessments
  • Coaching

Staat er een dienst niet bij die u kan helpen de geschikte kandidaat te vinden in de Food branche? De Food sector en arbeidsmarkt beweegt continue, daarom leveren wij als Food Recruitment bureau in Leeuwarden altijd maatwerk.

Professionals in Food

De recruiters van FreshRecruitment hebben jarenlange ervaring in de sector Food. Afgelopen jaren zijn er vele vacatures succesvol afgerond (ook in de plaats Leeuwarden) en daarom noemen wij onszelf ook wel de professionals in Food.

“Deskundig en betrokken. Dat is FreshRecruitment

Onze kracht ligt in de persoonlijke en betrokken benadering met benodigde kennis van de food-sector, waardoor wij de Food talenten kunnen vinden binnen (en buiten) ons netwerk.

Het beter ‘Matchen’ van kandidaat en opdrachtgever
Als Food Recruitment bureau kunnen wij de geschikte kandidaat voor uw bedrijf in Leeuwarden vinden (maar natuurlijk ook in de rest van Nederland)!

“Binnen werving en selectie wordt nu employer branding breed erkend als cruciaal element”

Zoekt u naar experts in de food-sector voor uw bedrijf in de regio Leeuwarden die kennis van zaken hebben? Als Recruitmentbureau in de levensmiddelenindustrie, voedingsmiddelenindustrie en/of zuivelindustrie kunt u bij ons terecht voor het zoeken naar het juiste personeel voor uw bedrijf in Leeuwarden.

FreshRecruitment gaat altijd uit van de beste match! Doordat wij trends in de gaten houden, met de nieuwste tools werken en de food-sector nauwlettend in de gaten houden hebben wij altijd de juiste data beschikbaar. Maar ook als het gaat om social media, video-solliciteren, assessmentmethodes. Het proces van Food Recruitment gaat maar door, het wordt beter voorspelbaar waardoor wij altijd voor de beste match gaan.

Wij blijven als bedrijf altijd innoveren en blijven daarom de nieuwste trends in de gaten houden zoals bijvoorbeeld data gedreven HR, digitale transformatie, quality-of-hire, artificial intelligence en machine learning. Kijk op onze experts-pagina en vraag onze professionals in Food om met u te sparren.

Het is belangrijk om als bedrijf enerzijds data-gedreven te worden en anderzijds om de schaarse kandidaten te overtuigen binnen de food sector. De juiste verkoopaanpak is van belang. Hierbij moet je denken aan het overtuigen van de topkandidaten om, met het juiste aanbod, te zorgen dat ze gaan solliciteren. Het gaat erom “hoe overtuig je de kandidaat”.

Nu we tegenwoordig veel op afstand werken (Skype, Teams, Zoom) en even remote blijven werken, is het de vraag: is het slim om een standplaats in de vacature te zetten?
In plaats van HR Manager Food – Leeuwarden, kun je bijvoorbeeld home based of remote toevoegen.
Nu we met COVID-19 gedwongen zijn remote werk uit te voeren komen hier ook allemaal voordelen om de hoek kijken. Denk aan minder uitstoot, minder kosten, meer geluk en kwaliteit van leven!

>> FOOD RECRUITMENT IN Leeuwarden <<
Vacatures Food Leeuwarden / Jobs in Food

Bent u op zoek naar Food vacatures in Leeuwarden.  Bachelors en Masters die op zoek zijn naar vacatures in de food-sector kunnen bij ons solliciteren.
Maar ook als u als opdrachtgever personeel zoekt in Leeuwarden bent u bij FreshRecruitment aan het juiste adres. Wij matchen kandidaten met opdrachtgevers!

Welke vacatures zijn er op dit moment open?
Wil je graag gaan solliciteren op een vacature in de Food-sector / food business? Kijk dan bij de vacatures welke er op dit moment open staan. Wil je graag solliciteren op een vacature in Leeuwarden, maar staat deze er niet bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie indienen.

Houd onze vacature-pagina daarom dus in de gaten, want er komen regelmatig vacatures langs zoals een nutritionist, salesmanager, productiemanager, productontwikkelaar, QESH- of QA manager, operationeel directeur of trader.

Wie is FreshRecruitment?

Wij zijn de specialist in Food vacatures voor Bachelors en Masters.

Misschien heeft u gezocht op Food Recruitment. Graag laten wij u weten dat wij veel meer doen dan alleen Food Recruitment. Naast Food zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in Agri vacatures. En goed om te weten; wij werken niet alleen vanuit Leeuwarden, maar door heel Nederland en België.

NEEM CONTACT MET ONS OP

“Kandidaten die voorgesteld worden zijn geïnterviewd, er is een online assessment gemaakt en waar mogelijk zijn referenties al ingewonnen. De arbeidsmarkt is flexibel en dat zijn wij dus ook.

BOB VERBURG

Onze opdrachtgevers

VRAGEN OVER ONZE MANIER VAN WERKEN?

Vraag onze experts