Heb je gezocht naar Agri Recruitment professional in Zeeland?
Wij zijn FreshRecruitment, specialist in Agri vacatures voor Bachelors en Masters! Wij werken o.a. voor Agri-bedrijven die gevestigd zijn in Zeeland. De specialisaties van onze experts ligt op het gebied van Agri recruitment, interim management en executive search voor de Agri sector.

agri recruitment

Bij FreshRecruitment staan de sollicitanten en de opdrachtgevers centraal in de Agri-arbeidsmarkt. Wij gaan betrokken en deskundig te werk waardoor wij als recruitment-bureau de (Agri) kandidaten en opdrachtgevers snel en effectief met elkaar in contact kunnen brengen.

Werving en selectie Agri Zeeland
Eigenaar of manager van een Agri-bedrijf in de Agribusiness en zoek je bachelors en masters om een bepaalde functie binnen jouw bedrijf in Zeeland in te vullen? FreshRecruitment is gespecialiseerd in werving en selectie. Neem daarom direct contact met ons op!

Headhunters in de Agri sector / Executive Search Agri
Wij zorgen ervoor dat je in contact komt met de geschikte kandidaat. Dit doen wij door deskundig en betrokken te werken.

Wij zijn het Agri Recruitment bureau van Zeeland met de focus op onderstaande diensten:

  • (Agri) Recruitment
  • Interim Solutions
  • Executive Search
  • Bedrijfsopvolging
  • Organisatie advies
  • Coaching
  • Assessments

Staat er een dienst niet bij die u kan helpen de geschikte kandidaat te vinden in de Agri branche? De Agri-sector en arbeidsmarkt beweegt continue, daarom leveren wij als Agri Recruitment bureau in Zeeland altijd maatwerk. Neem hiervoor contact op met onze experts.

Professionals in Agri

De recruiters van FreshRecruitment hebben jarenlange ervaring in de sector Agri. Afgelopen jaren zijn er vele vacatures succesvol afgerond (ook in de provincie Zeeland) en daarom noemen wij onszelf ook wel de professionals in Agri.

“Deskundig en betrokken. Dat is FreshRecruitment.”

Onze kracht ligt in de persoonlijke en betrokken benadering met benodigde kennis van de Agri-sector, waardoor wij de Agri talenten kunnen vinden binnen (en buiten) ons netwerk.

Het beter ‘Matchen’ van kandidaat en opdrachtgever
Als Agri Recruitment bureau kunnen wij de geschikte kandidaat voor uw bedrijf in Zeeland vinden (maar natuurlijk ook in de rest van Nederland)!

“Binnen werving en selectie wordt nu employer branding breed erkend als cruciaal element”

Zoekt u naar experts in de Agri-sector voor uw bedrijf in de regio Zeeland die kennis van zaken hebben? Als AGRI Recruitmentbureau in de tuinbouw, akkerbouw, agro-business en agri-industrie kunt u bij ons terecht voor het zoeken naar het juiste personeel voor uw bedrijf in Zeeland.

FreshRecruitment gaat altijd uit van de beste match! Doordat wij trends in de gaten houden, met de nieuwste tools werken en de Agri-sector nauwlettend in de gaten houden hebben wij altijd de juiste data beschikbaar. Maar ook als het gaat om social media, video-solliciteren, assessmentmethodes. Het proces van Agri Recruitment gaat maar door, het wordt beter voorspelbaar waardoor wij altijd voor de beste match gaan.

Wij blijven als bedrijf altijd innoveren en blijven daarom de nieuwste trends in de gaten houden zoals bijvoorbeeld data gedreven HR, digitale transformatie, quality-of-hire, artificial intelligence en machine learning. Kijk op onze experts-pagina en vraag onze professionals in Agri om met u te sparren.

Het is belangrijk om als bedrijf enerzijds data-gedreven te worden en anderzijds om de schaarse kandidaten te overtuigen binnen de Agri sector. De juiste verkoopaanpak is van belang. Hierbij moet je denken aan het overtuigen van de topkandidaten om, met het juiste aanbod, te zorgen dat ze gaan solliciteren. Het gaat erom “hoe overtuig je de kandidaat”.

Nu we tegenwoordig veel op afstand werken (Skype, Teams, Zoom) en even remote blijven werken, is het de vraag: is het slim om een standplaats in de vacature te zetten?
In plaats van HR Manager Agri – Zeeland, kun je bijvoorbeeld home based of remote toevoegen.
Nu we met COVID-19 gedwongen zijn remote werk uit te voeren komen hier ook allemaal voordelen om de hoek kijken. Denk aan minder uitstoot, minder kosten, meer geluk en kwaliteit van leven!

>> AGRI RECRUITMENT IN Zeeland <<
Vacatures AGRI Zeeland / Jobs in AGRI

Bent u op zoek naar Agri vacatures in Zeeland. Bachelors en Masters die op zoek zijn naar vacatures in de Agri-sector kunnen bij ons solliciteren.
Maar ook als u als opdrachtgever personeel zoekt in Zeeland bent u bij FreshRecruitment aan het juiste adres. Wij matchen kandidaten met opdrachtgevers!

Welke vacatures zijn er op dit moment open?
Wil je graag gaan solliciteren op een vacature in de Agri-sector / Agri business? Kijk dan bij de vacatures welke er op dit moment open staan. Wil je graag solliciteren op een vacature in Zeeland, maar staat deze er niet bij? Dan kun je altijd een open sollicitatie indienen.

Houd onze vacature-pagina daarom dus in de gaten, want er komen regelmatig agri vacatures langs zoals een salesmanager, productiemanager, productontwikkelaar, QESH- of QA manager, operationeel directeur of trader.

Wie is FreshRecruitment?

Wij zijn de specialist in Agri vacatures voor Bachelors en Masters.

Misschien heeft u gezocht op Agri Recruitment. Graag laten wij u weten dat wij veel meer doen dan alleen Agri Recruitment. Naast Agri zijn wij bijvoorbeeld ook gespecialiseerd in Food vacatures. En goed om te weten; wij werken niet alleen vanuit Zeeland, maar door heel Nederland en België.

NEEM CONTACT MET ONS OP

“Kandidaten die voorgesteld worden zijn geïnterviewd, er is een online assessment gemaakt en waar mogelijk zijn referenties al ingewonnen. De arbeidsmarkt is flexibel en dat zijn wij dus ook.

BOB VERBURG

Onze opdrachtgevers

VRAGEN OVER ONZE MANIER VAN WERKEN?

Vraag onze experts